tiistai 16. helmikuuta 2016

iloa jokaisessa päivässä

 photo DSC_0024_zpsfhbjcbox.jpg  photo DSC_0046_zpsrla9remh.jpg  photo DSC_0028_zpstavcqjjp.jpg  photo DSC_0053_zpsoe6zlstb.jpg  photo DSC_0049_zpsi6j8t2x6.jpg
Maanantaina koulu alkoi kolmelta, jota ennen en tehnyt mitään. Paitsi söin Ben & Jerrys'iä.

Tiistaina vietettiin hauska hypäri luokkatovereitteni Kallen ja Oskarin kanssa Trivial Geniusta pelaten ja kukas muu voiton veikään kuin meikä! Tuli kuulemma yllärinä... Illalla meillä oli kässää, jossa opettelin virkkaamaan afrikkalaisen kukan sekä neulomaan, joka ei oo mulle ihan niin helppo nakki.

Keskiviikkona meillä oli yllättävän kiva uintidemo, missä opeteltiin vesipelastusta. Illalla haastoin venymistäni ja tasapainoani Bodybalancessa uusissa törkeen hienoissa jumppapökissä. Sain myös viestiä ystävältäni Lauralta, että hän oli saanut pienen ystävänpäivän pakettini postissa ja oli siitä yllättynyt ja iloinen. Sitä toivoinkin ja tästä viestinvaihdosta tuli itsellekin tosi hyvä mieli. 

Torstaina onnistuin niissä viime postauksessa kaivatuissa nättien kulmien teossa kerrankin. Illalla jälleen kässää, joka alkuun tuntui turhauttavalta, mutta lopputulos palkitsi. Paikat oli kipeenä keskiviikon liikuinnoista ja se tuntu hyvältä.

Perjantaina tein hieman tienestiä pitämällä opiskelukaverillani Hannalla kynttiläkutsut. Päivässä ihaninta oli kuitenkin kuulla Olavi laulamassa livenä Tanssit vaikka et osaa, Ollaanko tämä kesä näin ja Tiet etäisyyksiin. 

Lauantaina käytiin pikavisiitillä Porissa Puuvillassa, josta lähti mukaan eteisen kori pitämään mun lukuisat villasukat kuosissa. Illalla tän hetken parasta tv-viihdettä eli Haluatko miljonääriksi

Sunnuntaina ystävänpäivä, jonka aikana en valitettavasti nähnyt yhtään ystävää. Onneks voi kuitenkin syödä jäätelöä ja katsoa Netflixistä Risto Räppääjää.

Niin kuin Olavikin on tainnu joskus sanoo: on niin helppoo olla onnellinen ja tyytyy siihen mitä on.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3