keskiviikko 24. helmikuuta 2016

perhejuttuja

 photo ig_zpsolldhyym.png
Viime viikonloppuna vietin tosi kivaa, perhekeskeistä viikonloppua. Perjantaille sattui sekä Jonin valatilaisuus että Jannan wanhojen tanssit. Onneksi nää tapahtumat olivat eri aikaan, joten pääsin ottamaan osaa molempiin. Aamulla tosiaan käytiin seuraamassa valaa, jossa pikkuveli sai ylennyksen alokkaasta jääkäriksi. Eihän vala itsessään mikään kovin erikoinen tilaisuus ole, mutta oli kiva mennä porukalla katsomaan tapahtumaa, käydä ihmettelemässä varusmiehen tupaa ja varusteita sekä kahvitella yhdessä sotkussa. Oon kyllä ylpeä ja iloinen kuinka hyvin veljen varusmiesura on lähtenyt käyntiin!

Valan jälkeen illalla olikin Jannan wanhojen vuoro. Kyllä oli sisko niin äärettömän kaunis ja puku aivan valtavan hieno! Puki kyllä kantajaansa. Oli ihana päästä seuraamaan tansseja, vaikka se aina vähän haikeita tunnelmia herättääkin. Itsellä kyseisestä päivästä jo neljä vuotta, huhhuh... Kyllä se vaan on ollut yks hienoimpia päiviä tän lyhyen elämän aikana. Tässä linkki Lempäälän lukion omaan tanssiin, jota myös Janna oli mukana suunnittelemassa. Mun mielestä siitä tuli tosi hieno! Ton videon kuvaaja ei oo ollut mikään mestari hommassaan enkä yhtään ymmärrä miks noita efektejä on pitänyt iskee joka puolelle, mut kyllä siitä idean saa irti. 

Ja viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä perhetapahtumana viime viikonloppuna oli uutinen siitä, että Viljamista on tullut eno! Sattui poika syntymään juuri sinä päivänä kuin mitä olin babyshowereilla veikannut. Olihan tää aivan ihana uutinen ja oltiinkin tosi harmissaan, kun ei päästy vauvaa vielä katsomaan. Nyt sitten odotellaan malttamattomina viikonloppua ja siihen asti tuijotellaan kännykän näytöltä kuvia tästä lutusesta! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3