torstai 4. helmikuuta 2016

viime aikoina

 photo DSC_0002_zpsp79dp0fz.jpg  photo DSC_0019_zpskpab9dkt.jpg  photo DSC_0003_zpsl4kmayej.jpg
Tällasta oon väkästellyt tänään: suunnitellut tulevia PartyLite -kutsuja, joita onkin nyt kolmena viikonloppuna peräkkäin. Aika kivaa, kun tammikuussa ei tullut pidettyä yksiäkään kutsuja! Tällä viikolla ei oo oikein mitään ihmeellistä tapahtunut, mutta voisin palata vielä hetkeks viime viikonloppuun.

Tammikuun viimesenä viikonloppuna vietettiin iltaa aika sekalaisella kuuden hengen opiskelijaporukalla. Mentiin siis Viljamin luokkakaverin luokse syömään ja ilta venyikin pitkäksi ja hauskaa oli. Eikä muuten ollut huonot sapuskat opiskelijoilla! Tää kaveri oli valmistanut alkuruuaksi tomaatti-vuohenjuusto-keiton, pääruuaksi naudan ulkofileetä, jonka kaverina parsaa sekä bataatti- ja palsternakkaranskalaisia ja lopuksi väkästettiin yhdessä jälkkäriks suklaakupit vadelmajäätelöllä. Tätä viimesintä tarkentaakseni siis sulatettiin suklaata ja puhallettiin ilmapalloja, jotka sitten uitettiin siinä suklaassa ja sen jälkeen iskettiin jääkaappiin, jollon siitä jähmettyi kuppi. Oli meinaan hyvää ja huono olohan siitä tuli! :-D Muuten ilta meni pelaillessa pelejä ja jotenkin sitten loppuillasta - eli kolmelta yöllä - päädyttiin keskusteleen ihan liian diippiä juttua mm. jumalasta, kuolemasta ja maailmankaikkeudesta. Että pikku ahdistuksen fiilikset saatiin vielä aikaseksi ennen kotiin lähtöä, mutta kaiken kaikkiaan oli tosi mukava ilta ja tällasia ite ainakin toivoisin lisää! Oli mukava nähdä pienellä, tiiviillä porukalla hyvän ruuan merkeissä.

Tän viikon oonkin sit ollut syistä tai toisista vähän alakuloinen ja masistellut, mutta se unohtui tänään, kun oli kolmas kerta aloittamaani tanssikurssia! Tulin niin hyvälle tuulelle ja voisin tanssia vaikka kuinka kauan. Onneks siellä on tosi mukavaa porukkaa eikä oo mitään paineita. Vielä kun ois joku kenen kanssa lähteä niille oikeille tanssilavoille...

Nyt onkin hyvä ottaa nokka kohti viikonloppua. Viikonloppuna on muuten mun ja Viljamin vuosipäivä, joten sillon jotain vähän spessumpaa postausta! Pysykää kuulolla.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3