keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

kodin kehitystarpeet

Pääpiirteittäin tykkään meidän asunnosta tällä hetkellä - vaikka toki voisin pistää vaikka koko sisustuksen uusiks tasasin väliajoin, jos fyrkkaa löytys - mutta muutama juttu risoo erityisesti. Ainahan on niitä pieniä juttuja mihin haluais muutosta. Yleensä tää menee blogeissa niin, ettei kämpästä esitellä niitä huonompia puolia vaan näytetään sit vasta lopputulos, kun asiat on saatu korjattua. Mäpä päätin kuitenkin tuoda omat kodin ärsytykset tapetille ja toivoo, että ehkä voin joku kerta sit tulla postaan niiden lopputulos -kuvien kanssa, kun asiaan on löydetty joku ratkasu.

 photo DSC_0126_zpsdxibkxoo.jpg
Ärsytys numero yksi on meidän eteisen lipaston päällä seikkailevat tavarat. Avaimille on oma kuppinsa, mut sen lisäks ainakin meidän lompakot ja meitsin lasit ois kiva pitää siinä käden ulottuvilla, että ne tulee lähtiessä napattua mukaan. Sen takia ne pyörii ympäriinsä tolla tasolla ilman omaa paikkaa. Ratkaisuksi oon aatellut virkata korin matonkuteista, mihin sais sit mukavasti nää epämääräset tavarat säilöön vähän siistimmin ja silti ne ois helposti saatavilla. 

 photo DSC_0116_zpssq7nsb3i.jpg
Kylppärissä kaikki muu on ihan fine, paitsi tuo "äärimmäisen nätti" meikkipussukkani. Eipä se kovin hyvin sisustukseen istu ja vie myös ärsyttävästi tilaa meidän muutenkin ei-liian-suurelta allastasolta. Allaskaapit on aikalailla täynnä, joten ois keksittävä jokin muu ratkasu. Koska meillä ei noissa nauloissa roiku kuin yks käsipyyhe, niin oon miettinyt saisko siihen pyyhkeen viereen jonkun pussukka-/korisysteemin, johon voisin sit ton aarreaittani ujuttaa pois tieltä.... Ehkäpä virkkaan kahvallisen korin? ;-)

 photo DSC_0133_zpspel6gmus.jpg
Makkarissa eniten mättää tuo kamala verho. Koska ikkunassa ei ole kaihtimia, niin täytyy jollain muulla saada pidettyä luonnon valo poissa nukkuessa. Se muu on tällä hetkellä tuollanen liian lyhyt, tumman ruskea verho, joka ei sovi tuohon paikkaan sitten yhtään. Haluaisin jotkut vaaleat ja kevyet verhot, mutta ne ei taas oikein palvele tätä pimennyskriteeriä. Rullaverhot maksaa myös aivan liikaa, vaikka muuten olisivatkin oiva vaihtoehto. Nyt oonkin sit alkanut metsästämään jotain nättiä pimennysverhoa, mieluiten vaikka harmaan sävyisenä. 

Toisena makkarissa ärsyttää - yllätys yllätys - tavarat, joilla ei ole paikkaa. Lähinnä noi Viljamin dödöt ja muut on sellanen juttu, kun herra haluaa ne ehdottomasti pitää tossa ikkunalaudalla syystä tai toisesta. Monien siirtoehdotusten jälkeen heitin ilmoille, josko virkkaisin vaikka tuohon ikkunalaudallekin jonkun nätin korin, jolloin dödöt ei vaihtaisi paikkaa mihinkään, mutta olisivat kuitenkin hieman paremmassa järjestyksessä ja nätimmin siellä korissa. Tämä kuulemma voisi käydä.

Joten vastaus melkein kaikkiin näihin ongelmiin olisi virkattu kori. Kaipaan järjestystä tähän kämppään, niin ettei joka puolella lojuisi sitä ja tätä tavaraa. Koreissa ne olis helpompi pitää kontrollissa. Eipä siis kai muu auta, kun lähtee kudekaupoille ja alkaa virkkaamaan! Löytyykö sieltä tyyppejä ketä myös risoo ympäri kämppää lojuvat tavarat? Onko sun kämpässä jotain kehitystarpeita? Saa jakaa vertaistukea. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3