lauantai 28. toukokuuta 2016

kuusi kuvaa arjesta

 photo DSC_0411_zpsrwdefuwz.jpg  photo DSC_0404_zps0f5neolu.jpg  photo DSC_0437_zpsinwsj9ed.jpg  photo DSC_0423_zpsuuvcqpqt.jpg  photo DSC_0407_zps28bditer.jpg  photo DSC_0394_zpsxtbonvfo.jpg
Selkeitä kesän merkkejä on havaittavissa. Puut on vihreinä ja arska paistaa. Partsilla kasvatan jotakin köynnöskasvia, jonka nimeä en muista, syön jäätelöä on a daily basis ja myös ulkoilen lähes joka päivä. Kesätyöt rullaa ja Viljami lomailee, mikä tarkottaa sitä, että töistä tullessa mulla on valmis ruoka odottamassa. Pitkin viikkoo on ollu vaikka mitä grilliherkkuja ja muita, mutta tänään piti tyytyä mikrossa lämmitettävään makaronilaatikkoon, sillä Viljami lähti viikonlopuks evakkoon kotiseuduille kun ite jäin viikonlopuksi painamaan duunia. Mut no worries, makaronilaatikko on yks lemppari ruoka, Viljami pääsee näkeen vähän ihmisiä ja mä taas voin rauhassa tehä omia juttuja. Win win.

Vielä viikko Olkiluotoa, jonka jälkeen onkin aika mennä hetkeksi leireilemään. Vielä pitäis muutama koulujuttu saada puristettua kasaan ja haluaisin vähän postaillakin tässä ennen Raumalta lähtöä. Katotaan mihin kaikkeen paukut ja aika riittää.  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3