perjantai 6. toukokuuta 2016

näitä odotan kesältä - top 5

 photo 
DSC_0348_zpsswghdrzo.jpg
Split, Kroatia 2015

Matka - Tänä kesänä mennään Italiaan! Elokuussa tosiaan lennetään kaveriporukalla Roomaan ja reilun viikon kuluttua takaisin Venetsiasta Suomeen. Se, mitä siinä välissä tehdään, on vielä mysteeri, mutta innolla odotan! Tää on meidän kaveriporukan ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka, joten hiukan jänskättää tuleeko tästä täyskatastrofi vai paras matka ever. Toivotaan jälkimmäistä ;-)

 photo 113_zpsb68886a9.jpg
Ruisrock 2014

RMJ - Siis voinko olla enempää fiiliksissä siitä, et meidän opiskeluaikana Raumanmeren Juhannus tekee paluun! Päätin heti, että oli artistit mitkä tahansa, niin tätä ei voi jättää välistä. Eniten toivoin näkeväni Antti Tuiskun ja Robinin esiintymässä ja onnekseni molemmat löytyvät esiintyjälistalta. Huippua! Suuri osa opiskelukavereista on tulossa festaroimaan ja saadaan ehkä pari Tampereen kaveriakin messiin, joten varmasti tulee hauskaa! Kyllä festarit vaan kuuluu kesään.

 photo hurma179kuvaustavalas269 432_zpsw3thv18u.jpg
2015

Siskosten kimppakämppä - Mun heinäkuusta tekee kivan se, että mun pikkusisko muuttaa pariksi viikoksi Raumalle mun seuraksi! Janna sai siis töitä täältä, ihan meidän kodin läheltä. Heinäkuussa oon töissä Olkiluodossa, joten arkea varmasti piristää se, että saa asustella ja tehdä kaikkea kivaa yhdessä. Odotan innolla!

 photo DSC_0398_zpsxwic3zgz.jpg
2015

Mökkireissu - Viime kesänä käytiin kaveriporukalla mökkireissulla ja oli ihan tosi kivaa. Muutama päivä metsän keskellä hyvässä seurassa oli tosi rentouttavaa ja mukavaa pitkän työrupeaman jälkeen. Toivottavasti saatais tällanen järkättyä myös tulevalle kesälle! 

 photo DSC_0653_zps6a788e49.jpg
2014

Leirit - Viime kesän Olkiluodossa viettäneenä en vois olla enempää iloinen siitä, että pääsen taas leireille töihin. Paras työpaikka ever, oikeesti.

Mitä te odotatte tältä kesältä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3