maanantai 18. heinäkuuta 2016

kämppiksiä

 photo DSC_0524_zpsgdpcqrn6.jpg  photo DSC_0666_zpsbuch5rni.jpg  photo DSC_0528_zpsjgv5hj3i.jpg  photo DSC_0805_zpsbigje0jp.jpg  photo DSC_0525_zpszoum9iqx.jpg
Mun ja siskon kämppiselämä tuli viime perjantaina päätökseensä ja eilen palasinkin Raumalle yksin. Kaks viikkoo meni kyllä oikein kivasti ja onhan se harmi, et nyt majailen täällä vaan itsekseni. Noh, ainakin on vihdoin aikaa päivittää blogia! Eikä lomaankaan oo enää kuin alle kaks viikkoa jäljellä.

Kämppiksinä me herkuteltiin liikaa, käytiin lähes joka päivä ulkoilemassa ja liikkumassa sekä katsottiin yks tuokkari (ja muutama jakso päälle) Täydellisiä Naisia. Niin ja toki käytiin töissä. Noistahan se pariviikkonen aika pitkälti koostu. Kylläpä me käytiin myös piknikillä ja kuvailemassa, niin kuin kuvat ehkä kertookin. Näiden kahden viikon välisenä viikonloppuna Äitikin ajeli tänne ja käytiin lauantaina hiukan shoppailemassa Porissa kaikkia kivoja alejuttuja ja herkuttelemassa Pannukakkutalossa.

Nyt mulla on ihan hyvä fiilis päällä, vaikka maanantaissa mennäänkin. Tän viikon kerkiän hyvin tehdä kaikkia omia juttuja ja olla ihan rauhassa, kun viikonloput onkin aina ohjelmaa täynnä, mikä on vaan just kiva. Ens viikolla onkin jo pitsiviikko, mikä meinaa et ainaskin Äiti tulee mua taas tänne viihdyttämään, katotaan josko se saa jonkun muunkin innostuun lähteen. Ens viikon jälkeen alkaakin kuukauden loma!!! En vois olla enempää täpinöissäni. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3