tiistai 9. elokuuta 2016

kierrätettävä kettureppu

 photo DSC_0014_zpspk4oc06e.jpg photo DSC_0007_zpsew2uqlsh.jpg photo DSC_0009_zpsa3ulgn3i.jpg
Kånken - tuo kaikkien suosima ja rakastama reppu. Pitkään oon harkinnut sen hankkimista, viimeistäänkin siitä asti kun pikkusiskoni muutama vuosi sitten hankki sellaisen. Nyt taas lähenevän syyslukukauden odotellessa nurkan takana aloin haaveilla uudesta repusta. Juuri sopivasti törmäsinkin instagramissa mainokseen uudistuvasta Kånkenista. Lueskelin juttuja ja katselin kuvia uudesta Re-Kånkenista ja jännitin elokuun alkuun, että millainen hinta sillä tulee olemaan. Mielessäni ajattelin, että maksimissaan satasen voisin tähän uuteen reppuun sijoittaa, sen verran kerkesin jo siihen ihastua. 

Re-Kånken on valmistettu 95 prosenttisesti kierrätetystä materiaalista - tarkemmin sanoen 11 muovipullosta. Kierrätysmateriaalia ja erilaista värjäystekniikkaa käyttämällä repun valmistusprosessissa kuluu 85% vähemmän vettä, 67% vähemmän kemikaaleja ja 39% vähemmän energiaa. Ulkonäöllisesti Re-Kånken ei edeltäjästään eroa suuresti, mutta materiaali tuntuu erilaiselta. Kun tavallinen Kånken tuntuu käteen ehkä liukkaalta, on taas Re-Kånken pehmeämpi ja mattapintaisempi. Tuon paremmin sitä en osaa itse kuvailla. Ja toki logo ei ole enää valkoinen lätkä vaan kohokirjottu. Enemmän juttua Re-Kånkenista voit lukea esimerkiksi täältä

Re-Kånkeniä myydään Suomessa tällä hetkellä ainoastaan Partioaitassa ja sen hinta on 89,90€. Meni siis minun budjettiini ja päätin ostaa sen itselleni. Oma Re-Kånkenini on väriltään Midnight Blue ja hirveästi oli muitakin kivoja värejä! Vaikka ensin tuntui järkyttävältä pistää noinkin sievoinen summa yhteen reppuun, niin tuskin tulen katumaan tätä ostosta missään vaiheessa. Sen verran monta kertaa olen jo siskonkin Kånkenia lainaillut festareille ja reissuille, että eiköhän tälle käyttöä tule! Ja onhan tuo nyt niin nätti reppu.

2 kommenttia :

 1. kånken on kyllä tuon hinnan arvoinen ja niin kestävä, että siinä on reppua moneksi vuodeksi :-) itseltä niitä löytyy jopa kaksi eri väristä ja haaveissa olis vielä minikånken cityrepuks, pitää joskus varmaan toteuttaa tää haave. ihania värejä tuossa re-kånkenissa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, toivotaan, että kestää pitkään! Itelle toistaseks riittää toi yks kappale, mutta oishan se kiva kun ois useempi ja eri väreissä! ;-)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3