maanantai 1. elokuuta 2016

me ollaan vihdoinkin vapaita

 photo DSC_0688_zps1bzllgjx.jpg  photo DSC_0643_zpskbwfemw6.jpg  photo DSC_0660_zpsmexlscva.jpg  photo DSC_0710_zpssvk9qkmp.jpg  photo DSC_0662_zpsk1rhyljc.jpg
Niin kuin jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin lomani on alkanut tosi mukavissa merkeissä! Viljami tuli ensimmäistä kertaa juhannuksen jälkeen Raumalle ja saatiin viettää koko viikonloppu ihan kahdestaan. Perjantaina oli Mustan Pitsin Yö, jonka johdosta Savilanpuistossa oli muutamia ilmaiskeikkoja, joista kävin yksikseni iltapäivällä katsomassa Tiisun ja illalla kun Viljami saapui Raumalle niin käytiin yhdessä katsomassa Anna Puun keikka. 

Täytyy kyllä sanoa, että olin todella positiivisesti yllättynyt Anna Puusta! Jotenkin vasta siinä tajus kuinka monta oikeesti hyvää kappaletta sillä on ja sen jälkeen ei ollakaan paljo muuta kotona kuunneltu kuin Rakkaudella, Anna Puu -albumia. Oli aika hieno, kun Anna lauloi keikalla Kohta vapaita -kappaletta ja juuri siinä "me ollaan vihdoinkin vapaita" -kohdassa puista lehahti suuri parvi lintuja lentoon. Ei ois voinut parempaa ajoitusta olla ja biisi kuuluu muutenkin lemppareihin, niin oli aika siistiä. Tykkäsin kovasti myös Tiisun keikasta, mutta kyllä toi Anna Puun keikka teki aikamoisen vaikutuksen.

Mun omia aikasempia biisilemppareita Anna Puulta on Kaunis päivä, Sinä olet minä, Nuori Loiri, Kohta vapaita ja Ota minut tällaisena kuin oon sekä versio Dave Lindholmin biisistä Pieni ja hento ote. Nyt kuitenkin tän keikan jälkeen saan lisätä tähän listaan lisää biisejä, varsinkin Jos nää seinät osais puhua iski muhun ja kovaa! Myös uusimman albumin Matkalla, Aika, Venus ja Mars sekä Superkuu on tosi hyviä biisejä. Käykää ihmeessä kuuntelemassa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3