keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Iloa jokaisessa päivässä - vko 42

111 112 113 114 115
ma - Viikko alkoi tekstiilikäsitöillä ja tällä kertaa aiheena neulominen. Mulla on siitä tosi vähän kokemusta, mutta hyvinhän se alkoi sujua ja kohta voisin uskaltaa ehkä siirtyä tasoneuleesta esimerkiksi villasukkien tekoon. Onneksi äiti osaa sit aina auttaa ja neuvoa. Tää tekstiilityön kurssi on kyllä ollut jokaisen viikon ilonaihe.

ti - Katsoin kolmannen jakson Tähdet tähdet -ohjelmasta ja Benjaminin Ice Ice Baby sekä Artun Baby Got Back oli vaan niin hyviä! Hymy nousi kasvoille ja taisin naurahtaakin oikein ääneen. Tän lisäks ekaa kertaa pysyin BodyBalancessa koko tasapaino-osuuden horjahtamatta! Edistystä siis havaittavissa. 

ke - Se tunne, kun jumpan jälkeen pyöräilet kotiin - liikunnasta lämmin kroppa ja viileä syystuuli kasvoilla. Tämän jälkeen vielä sauna, niin mieli sekä keho lepää.

to - Koko päivän ajan haaveiltu ja illalla vihdoin saatu pannukakku mansikkahillolla. Ulkoilu, jonka seurauksena nukahtaminen kello kymmenen sohvalle. 

pe - Päivä käyntiin aamuspinningillä, missä mun tän hetken lemppari spinningbiisi eli Destination Calabria (click!) . Emman kanssa ansiokasta hitsailua koululla ja tän jälkeen ensimmäinen pizza Italian reissun jälkeen. Lähtö Vesilahteen parin viikonlopun tauon jälkeen. 

la - Onnistuneet PartyLite -kutsut ja kuulumisten vaihtoa serkkujen kanssa, joita en oo nähnyt vähään aikaan.

su - Kummitytön kanssa laatuaikaa ja leffa nimeltä Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! Hauskoja kohtia oli kyllä paljon ja näyttelijävalinnat menny nappiin. 

Tällä viikollakin on kerennyt olla iloja, kuten glögikauden avaaminen ja tulevan Tallinnan matkan innokas suunnittelu. Niin kuin tiedätte, every day may not be good but there's something good in every day. 

2 kommenttia :

  1. Hei millä kuvaat ja muokkaat kuvat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvailen jo viisi vuotta vanhalla Nikon D3000:lla, joka on niitä ihan halvimpia perusmallin järkkäreitä. Siihen oon ostanut Nikkorin 35mm f/1.8G -objektiivin ja se lähes aina käytössä. Kuvat muokkaan Photoscapella :-)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3