sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Innostusta ilmassa

124
Mulla on tällä hetkellä monta juttua, joista oon aika innoissani. Motivaatio on siis kohdallaan näiden asioiden toteuttamisessa. Harmi, ettei kandin teko tai tentteihin luku kuulu tähän listalle, mutta eiks se niin mee, ettei kaikkea voi saada. Ja itseasiassa kyllä tältä listalta myös koulujuttujakin löytyy, joten ihan hakoteillä ei olla. Eli näistä seuraavista jutuista oon tosi inspiroitunut just nyt ja näihin haluan panostaa:

125 126
Käsityöt
Oon ihan innoissani käsitöistä ja tää on ihan positiivista myös koulun kannalta, sillä käsitöitähän opiskelen tällä hetkellä sivuaineena. Keväällä, kun sain kuulla pääseväni käsityön perusopintoihin, niin jännäsin vähän sitä, että kyllästynkö heti alkuunsa, mutta ainakaan vielä ei ole sellaista havaittavissa! Työt on ollut tosi mieluisia ja käsityön opiskelu on saanut mut myös tekemään kotona enemmän käsitöitä. Monen monta projektia onkin nyt samaan aikaan meneillään aina koulun kurssitöistä omiin käsityöprojekteihin.

127
Liikkuminen
Oon tässä nyt syyskuun alusta asti liikkunut säännöllisesti ja ainakin vielä puhtia riittää! Kuukausikortti ryhmäliikuntoihin on huomattavasti halvempi kuin kertakortit, joten sen omistaminen on ainakin mua potkinut eteenpäin. Mitä enemmän käyt jumpassa, niin sitä halvemmaksi yhden jumpan hinta tulee! Viime kuussa jumppasin niin, että yhden jumpan hinnaksi jäi 1,80e mikä on aika hyvin! Nyt oon todellakin saanut liikunnasta taas pitkästä aikaa luonnollisen osan arkea ja toivottavasti se pysyykin sellaisena mahdollisimman pitkään. Ryhmäliikuntakortilla pääsee myös harrastamaan tosi monipuolista liikuntaa, koska jumppia on niin monia erilaisia. Kyllästys ei pääse niin nopeaan yllättämään ja on kiva, että kroppa saa viikon jokaisena päivänä vähän eri tyyppistä rasitusta.

128 129
Partylite
Tilailin taas uudet PartyLite-esittelytarvikkeet ja ens viikonloppuna on ekat kutsut! Kynttilät on aina syksyn ykkösjuttu ja siks halusin vielä tänäkin syksynä lähtee tähän hommaan mukaan. Hiukan jo jänskättää miten kutsut tulee menemään, mutta eiköhän se ihan jees mene. Vielä pitäisi tehdä lunttilappu, että muistan puhua oikeita asioita! Vaikkei myyntihenkilönä toimiminen oo ihan täysin mun juttu, niin kyllä nää on silti kivoja kokemuksia, eikä esiintymiskokemuksesta koskaan haittaakaan oo. Ja onhan noi somisteet nyt älyttömän nättejä ja tuoksut ihania!

130
Blogi
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä on tämä blogi! Inspistä löytyy ja monia postausideoitakin on tällä hetkellä mielen päällä. Välillä iskee joku lamaannus, kun tajuaa kuinka vaativa tää blogimaailma on ja tulee sellainen fiilis, että kuka näitä juttuja ja näitä kuvia jaksaa ees kattoo. Mutta kyllä teitä siellä taitaa ainakin jonkin verran vielä olla matkassa mukana ja oliskin hienoo, jos teillä ois heittää jotain ehdotuksia millasia postauksia haluaisitte lukee! Mitä toivoisitte lisää, mitä täysin uutta haluaisitte nähdä täällä tai voittehan kertoo myös mikä teitä ei kiinnosta tässä blogissa. Oon itekin välillä hukassa millasia postauksia haluaisin tehä. Mut motivaatioo tähänkin hommaan löytyy!

5 kommenttia :

 1. Sun blogi on yks mun lemppareista, jatka samaan malliin vaan ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! Et tiedä, kuinka hyvä mieli tosta kommentista tuli :'-) Tosi kiva, että tykkäät ja toivottavasti näin on jatkossakin!

   Poista
 2. Kiitos hyvän mielen blogista! Kirjoittele Narvasta jotain, sieltä pois muuttanut toivoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kommentista! :-) Kiva, että tykkäät. Ja toki voin kirjoittaa, mutta täytyy myöntää, että heitit aika kinkkisen! :-D Mitäköhän mielenkiintoista sitä keksis Narvasta kirjoitettavaksi hmm... (Täytyy myös myöntää, että jäi aika paljon mietityttämään, että kukakohan narvalainen siellä kommentoi :-D)

   Poista
 3. Voi, et tunne minua ollenkaan. Ei huolta. Olen kivikaudelta sinun silmissäsi. Mukavaa syksyä sinulle.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3