keskiviikko 7. joulukuuta 2016

5 + 2 toivetta joulupukille

lahjatoiveet
1. Harmaat Kastehelmi-jälkkärikulhot. Käytiin tossa syksyllä opintoretkellä Fiskarsissa ja siellä mun silmään osu nuo Iittalan pienet suloiset kulhot. Sen jälkeen en oo saanutkaan niitä mielestä. Pienet jälkkärikulhot puuttuu mun astiastosta, joten nää ois kiva lisä.

2. Kalenteri. Mun kalenteri päättyy nyt jouluun ja kovasti tarvitsisin uuden kalenterin. Haluaisin jonkun kauniin kalenterin. Ja niin, että kannen lisäksi se olisi myös sisältä kaunis. Polkka Jamin kalenteri olis esimerkiksi sellainen. 

3. Aamutakki. Oon vilukissa ja viltin alla tulee värjöteltyä joka ilta. Epämukavia hetkiä on ne kun menet syömään tai pesemään hampaita eikä viltti oikein niissä hommissa pysy hyvin harteilla. Käsitöitäkin on hankala viltin alla tehdä. Siksi toivoisin pehmoista ja lämmintä aamutakkia, johon voin hautautua ja se pysyisi päällä vaikka pitäisi nousta sohvalta käymään jossakin. 

4. Käsityökirja. Haluaisin omistaa ihan oikeita kirjoja. Mitään romaaneja en lue, mutta tällä hetkellä mieluusti omistaisin jonkun käsityökirjan. Jonkun missä olis kivoja ja hyödyllisiä ohjeita. 

5. Tarjotin. Tarvitsisin tarjottimen, johon voisin lastata leipälautasen, jogurttikulhon ja lasin, kun menen syömään iltapalaa sänkyyn. Tai jos leivon pullaa, niin tarjottimelle voisi siirtää pelliltä valmiit herkut uuniin menevien tieltä. Ja oishan se ylipäätään kivaa omistaa tarjotin. Tuo kuvassa näkyvä Kotimo Desingin Metsässä-tarjotin ois esimerkiks tosi kaunis yksilö.

+ Lautapelit. Oon intohimoinen lautapelien pelaaja ja joka joulu toivon uutta lautapeliä. Näin esimerkiksi mainoksen Monopolyn Maailmaversiosta, jossa ostetaan kaupunkeja ja kerätään passiin leimoja eri maailman kolkista - kuulostaa mun korvaan aika kivalta! 

+ Lahjakortit. Sisustus-, vaate-, ja urheiluliikkeet, elokuvateatterit, ravintolat - ihan mitä vaan! Lahjakortti on aina toimiva ja kiva lahja.

Niin ja pitäähän sitä aina suklaata jostain paketista löytyä... Hehe. Millaisia joululahjatoiveita teillä on? :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3