torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukortit

DSC_1318 DSC_1321 DSC_1312 DSC_1326
Joka vuosi askartelen joulukortteja ja niin tänäkin vuonna. Oon kuitenkin sen verran laiska, että vain osalle suvusta askartelen itse ja osalle lähetän kaupasta ostetut kortit. Kaupoissa tosin myydään nykyään niin paljon erilaisia ihania kortteja, ettei ne kyllä yhtään häviä näille itsetehdyille.

Tänä vuonna päätin hyödyntää korteissa mun viime kesänä saamaani dymo-kohokirjoitinta ja se tekikin aika kivan ilmeen näihin simppeleihin kortteihin. Toisaalta olisi tehnyt mieli käyttää joitain käsityötaitoja hyödyksi korttien teossa, mutta ajan puutteen vuoksi päädyin sitten kuitenkin vähän helpompaan ja nopeampaan toteutukseen. Ja ihan kivan näköisiä niistä tulikin! 

Viime vuosien kortteja voit käydä katsomassa seuraavista linkeistä: 2012, 2013, 2014 & 2015

2 kommenttia :

  1. pitäis opetella kyllä tekemään joulukortteja, mutta oon niin auttamattoman laiska, että homma on jäänyt ajatuksen tasolle nyt viimeiset kolme vuotta XD ehkä ensi vuonna sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta joulukorttien teko on kyllä niin mukavaa puuhaa, että sen mielellään joka vuosi tekee! Aika usein se tuppaa vaan jäämään niin viime tippaan, että aika ei meinaa riittää... Mutta niin kuin sanoin, niin kauppojen hyllyiltäkin löytyy nykyään niin upeita kortteja, että ei haittaa kyllä mitään vaikka jäisi itsetehdyt tekemättä! :-)

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista ! <3