perjantai 9. joulukuuta 2016

Mun itsenäisyyspäivä

nimetn_zpsfimcexsp
Palataampa vielä hetkeksi takaisin itsenäisyyspäivään. Viime vuonna juhlapäivää tuli vietettyä kotisohvalla ensin Tuntematonta tuijotellen ja illalla Linnan juhlia seuraten. Tänä vuonna päivä olikin vähän ohjelmantäyteisempi. Ensin Viljamin äiti ja hänen avomiehensä tulivat meille syömään ja kahvittelemaan. Ei muuten ole montaa ruokaa, joka olis parempaa kuin anopin pippuripihvi! Kyllä maistui. Kahvitteluiden jälkeen lähdinkin pikapikaa autolla hakemaan pari kaveria kyytiin ja ajeltiin kohti meidän vuokraamaa mökkiä. Oltiin viime keväänä meidän luokan kanssa mökillä ja se oli sen verran menestys, että ehdottomasti haluttiin ottaa uusinta. Tällä kertaa siis juhlittiin pikkujoulujen merkeissä ja oli ihan sairaan hauskaa! 

Viime keväänä pojat oli järjestänyt mökkiolympialaiset eikä tälläkään kertaa jääty vaille ohjelmaa. Kisailtiin pareittain beer pongissa, musavisassa ja bottle flipissä. Sekä keväällä että nyt päästiin parini kanssa toiselle sijalle, jes! Tulihan sitä myös saunottua, pelailtua numerojuomapeliä ja juteltua vaikka mistä. Ihan huippu tyyppejä. Varsinkin meidän poikia on ollut ikävä, kun heitä ei eri sivuaineiden takia oo paljon syksyn aikana näkynyt. 

Ihan tosi kiva itsenäisyyspäivä siis. Nyt vaan oottelen innolla, millon seuraavan kerran saadaan taas juhlia tällä porukalla. LOK3C ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3