torstai 16. helmikuuta 2017

7 x 3 juttua viimeisestä viikosta

11
3 x parasta viime torstain Pikkulaskiaisessa:
 Lähin kiertämään approa porukassa, johon en oikeestaan kuulu, mutta kaikki otti mut tosi ihanasti mukaan. Johonkin porukkaan "ylimääräisenä" meneminen vois tuntuu tosi ulkopuoliselta, mut kiitos tytöille, et sain viettää illan niin kivassa seurassa. Ihaninta oli, kun Saana vielä sanoi monta kertaa, kuinka kivaa hänestä oli, että mäkin lähdin mukaan ♥ Pus.
 Törmäsin vanhaan yläaste tuttuun ja vaikkei sillon oltukaan mitään läheisiä ystäviä, niin kuinka hauskaa olikaan vaihtaa nopeat kuulumiset. Harmi, ettei keretty pidempään juttelemaan!
♦ Vietin yötä koulukaverini Kallen luona parin muun hänen opiskelukaverin kanssa. Yöunet jäi lyhyiks ja tuli muun muassa käppäiltyä keskellä yötä Turun kaduilla pyjamahousuissa. Oli aika hauskaa!

3 x parasta tv:ssä:
 Sohvaperunat, tän paluuta on niiin odotettu! Ihan huippu.
 Yökylässä Maria Veitola.
Esimakua tulevasta TTK-kaudesta on nyt nähty, sunnuntaina päästäänkin sit jo parketille ja live-lähetyksiin! Kivaa, et tää tulee takas.

12
3 x viimesimmät herkistymiset:
 Kun katsoin Haapasalo & Kaverit ja Matti Nykänen nousi Sarajevossa samalle palkintokorokkeelle, jossa hän oli voittanut olympiakultaa yli 30 vuotta sitten. Matilla kostui silmät ja niin kyllä mullakin.
 Tyttö sinä olet tähti -elokuva. Niiin ihana ja ihan mun lemppari. Tätä ei voi ehkä sanoo ees herkistymiseks, sillä itkin aika vuolaastikin, kun Pidä musta kii alkoi soimaan. Ja Samuli Vauramo.... *sydänsilmäemoji*
 Ystävänpäivänä, kun mun edessä pikakassalla oli kaksi pappaa, joilla oli kummallakin kukkakimput ja toisella sen lisäksi rasia, jossa oli kaksi pullaa. Siis se oli vaan musta niin ylisöpöä, että ne papat oli kävelly kauppaan ystävänpäivänä hakemaan heidän (oletettavasti) vaimoilleen kukkia ja pullaa. Ihanaa! 

3 x mun maanantai:
 Kävin vihdosta viimein opettelemassa sorvaamista, joka oli ihan hauskaa, kun pääsi alkuvaikeuksista yli.
 Mun luokkakavereiden Kallen ja Oskarin bändin esiintyminen meidän opiskelijabaarissa Narrissa. Oli muuten hyvä keikka ja tuli hengattua jopa puoli kolmeen asti yöllä, kun oli niin kivaa.
 Ihana Severi, joka puhui niin kauniita asioita, että tän ois voinut myös lisätä tuohon edellisiin herkistymisiin. Ei ollut itku kaukana. Voi Severi ♥

13
3 x kuunnelluimmat biisit:
 Mikael Gabriel & Isac Elliot - Liikaa sussa kii 
 Hank Solo - Paska sydän
 Reino Nordin - Momentumii

3 x mun ystävänpäivä:
 Yhteensä neljä ystävänpäiväkorttia tuli postissa sekä yhden mukana ihana tiskirätti. Kiiiitos ♥
♦ Huippu paljastus, jonka johdosta tiedän todellakin, mitä katon keväällä telkkarista. Selvis, että meidän liikunnan opettaja kisaa Suomen Bachelorissa! Ei jumpe, pakko laittaa kisakatsomo pystyyn, kun se alkaa :-D 
 Olin iltaan asti koulussa ja sillä välin Viljami oli tuonut kaupasta ystävänpäivämunkkeja! ♥ 

14
3 x parasta tällä hetkellä:
 Ollaan tällä viikolla ahkeroitu kandia ja se alkaa olla jo aika hyvällä mallilla!
 Uusi pari villasukkia tekeillä. 
Viikonloppu ja viimeisten viiden Rauma-viikon jälkeen on aika ihanaa lähteä kotikonnuille ja nähdä kaikkia rakkaita tyyppejä!

Tässä aikalailla tiivistettynä, mitä mulle kuuluu ja mitä oon puuhaillut tässä viikon sisällä. Kaiken kaikkiaan aika kiva viikko takana! Aika paljon sydämiä tuli laitettua, se ehkä kertoo jotain. Hyvää viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3