torstai 23. maaliskuuta 2017

Himotuimmat just nyt

himotut1 Pieni musta laukku on ollut hankintalistalla jo jonkin aikaa. Mulla on itseasiassa yksi, mutta mua häiritsee liikaa, kun siinä on hopeinen solki ja jos käytän jotain kultaisia koruja samaan aikaan... Eli sellainen laukku, jonka vois napata, kun ei tarvitse mukaan lompakkoa ja kännykkää enempää tavaraa. Niin ja siis kultaisilla yksityiskohdilla, kiitos! Farkkuhametta ihastelin yhdellä koulukaverilla jo viime keväänä ja viime syksynä Tallinnan reissulla yhtä sovitinkin, mutta se ei istunut tarpeeksi hyvin. Musta noi on tosi kivan näkösiä!

himotut3
Tuun vähän myöhässä tän trendin kanssa (niin kuin mulla on yleensäkin tapana), mutta haluaisin kovasti boyfriend farkut. Oon kyllä aiemminkin tykännyt niistä kovasti, mutta en oo viitsinyt ostaa, kun niitä ei sitten kuitenkaan talvella tulisi käytettyä ja kevät ja syksy on niin lyhyitä. Noh, viime kesänä taas manasin sitä kuinka pitkät housut jalassa sai vedellä lähes koko kesän läpeensä, joten silloin ois ollut ne rennot farkut tarpeen. Kesäks kelpais mielellään myös vekkihame. Niitäkin on tullut katseltua kauppojen hyllyillä jo viime kesästä ja ne kyllä miellyttää mun silmää! Mun kaikki hameet kun meinaa olla niin pirun lyhyttä sorttia, että tollanen vähän pitempi hamonen ois enemmän kuin tervetullut.

himotut2 Jos tää meidän ilmasto ois hiukan lämpimämpi, niin käyttäisin ehdottomasti enemmän mekkoja. Ja arkisia, rentoja mekkoja haluaisinkin ehdottomasti lisää! Jotenkin aattelen itteni kyllä ihan hame- ja mekkoihmiseks, vaikka liian harvoin niitä tulee käytettyä. Legginsien suurena ystävänä tällaset arkiset mekot menee kyllä hyvin talvellakin, juurikin niiden legginsien ja vaikkapa villasukkien kaverina! 

Harmi, että rahatilanne on tällä hetkellä sen verran tiukka, ettei mitään näistä ainakaan ennen kesätöiden alkua voi itselleen hankkia, mutta josko sitten kesällä. Sellaisen inspiraation tästä kyllä sain, että nyt aion kaivaa kaappini porukoilta kaikki mekkoni ja hameeni ja pistää ne käyttöön! Koska niin kuin sanoin, rakastan hameita ja mekkoja. Miks ne perus farkut onkin aina niin helppo vaihtoehto, johon tulee turvauduttua lähes joka aamu. 

Löytyykö sieltä muita mekko- ja hameihmisiä? Mitä teidän himotuimmat vaatekappaleet on juuri nyt? :-)

Kuvat pinterestistä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3