keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Kiirettä ja synttäreitä

DSC_0794 DSC_0767 page
Huhhuh, tällä hetkellä on niin paljon tekemistä, ettei paljon kerkiä paikallaan pysyä. Tai tulla blogiin kirjoittelemaan. Eilen olin puoli yhdeksään asti koululla sorvaamassa ja paljon muitakin koulujuttuja osuu just tähän kohtaan - kuten kandin viimeistely. Mun ja Viljamin kandin opponointi on siis ens viikon tiistaina ja siks se pitää saada tällä viikolla kuosiin. Muutakin kiirettä on pitänyt koulujuttujen lisäksi, mutta siitä ehkä myöhemmin tarkemmin. Palataan kuitenkin hetkeksi viime viikonloppuun!

Viljamin siskon pojalla oli 1-vee synttärit ja onneksi päästiin kiireistä ja muista huolimatta paikalle. Poitsu sai upeet Niket - millä olikin niin kiva tepsutella, ettei meinannut malttaa ottaa niitä lainkaan pois jalasta - sekä ison kasan uusia leluja. Tarjottavat oli ihan huikeita kuten tuo melonihai sekä karkkijuustokakku. Näiden lisäks oli sitten vielä voileipäkakkua, muffinseja, pullaa, keksiä.... Ai että, oli hyvää! Ja mukavat synttärit kaikin puolin.

Nyt alkaa niin väsy painaa, että taidan mennä tekemään iltapalaa, katella hetken jotain kivaa ohjelmaa ja painua sit aikasin unten maille. Katsellaan, josko sitä ens viikolla sit eksyis tänne seuraavan kerran!

Niin ja hyvää naistenpäivää!

1 kommentti :

Kiitos kaikista kommenteista ! <3