keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Maaliskuun suosikit

DSC_0940 DSC_0898 Keväinen koti. Aiemmin jo postasin kodin keväisestä päivityksestä ja se on ollut kyllä yks ehdottomii lemppari juttuja tässä kuussa. Tässähän aletaankin jo lähestyä pääsiäistä niin, että eiköhän kodin sisustukseen pian löydä tiensä myös rairuohot ja pajunkissat.

DSC_0696 Auringonpaiste. Tässä kuussa on paistanut todella paljon aurinko ja se on niin ihanaa!! Ulkoilukin innostaa ihan eri tavalla, kun on valosaa. Ja autolla ajaminen ja hyvän musan popittaminen auringonpaisteella on ihan parasta! Toivottavasti nää säät jatkuis mahdollisimman pitkään.

DSC_1002 Nilkkurit. Nää kengät sain tossa joskus talvella, kun Skopunktenissa oli kolmet kengät kahen hinnalla ja kummitäti ja sisko osti itselleen popot niin mä sain siinä sivussa sit valkata itselleni myös yhdet. Nää on ollu tosi toimivat tämmösen välivaiheen kengät, kun ei enää tee mieli pistää talvikenkiä jalkaan, mut ei ihan viä viitti conssejakaan ottaa käyttöön. Kivat, sirot ja menee melkeinpä asun ku asun kanssa!

DSC_0997 Iholla-uusinnat. Siis Iholla on yks hienoimmista kotimaisista sarjoista. Kun huomasin, että kolmannen eli mieskauden jaksot tulee uusintoina ja sitä kautta näkyy myös katsomossa, niin pakkohan niitä oli alkaa katsomaan uudestaan. Melkein joka ilta ennen nukkumaanmenoa tulee katsottua aina yksi jakso puhelimesta. Ei mitään käsikirjotettua draamaa vaan aitoa elämää. Ja sarja on vielä niin kauniisti tehty! Toivotaan, että tää uus julkkiskausi (joka alkaa ens viikolla) ei tuottais pettymystä, koska tää sarja on niin ihana.

DSC_0927 DSC_0930 Päiväkahvittelut. Tässä kuussa oon saanut viettää paljon mukavia päiväkahvitteluhetkiä. On kahviteltu Äitin viiskymppisiä, koulukavereiden kanssa Wanhassa Raumassa sekä mä tietenkin täällä (yksin tai Viljamin seurassa) viikonloppusin. Viime viikonloppuna tein jenkkipannareita päiväkahveelle ja ah, ne on niin super hyviä.

DSC_0810
Kässän aineopintoihin pääsy. Tosiaan, sehän tässä jokin aika sitten selvis, että musta tulee käsityön aineenopettaja! Eli ala-asteen opetöiden lisäks saan opettaa tulevaisuudes myös käsitöitä yläasteella. Kässä siis jatkuu vielä ens vuoden ja tekstiilipainotuksella! Teknisen sisältöjä on siis myös, mutta sen sijaan, että olisin auto- ja moottoriteknologian kurssilla purkamassa ja kasaamassa moottoreita niin saan kutoo ja painaa kankaita, kelpaa! En tiä haluanko koskaan opettaa yläasteella, mutta kaksoispätevyys tuo aina hieman paremman palkan, joten siks oon erityisen tyytyväinen ja onhan se kivaa päästä vielä syventämään tänä vuonna opittuja taitoja.

Mitkäs on ollut teidän suosikkijuttuja maaliskuussa? :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3