maanantai 3. huhtikuuta 2017

Iloa jokaisessa päivässä vko 13

DSC_1034 DSC_1027 page DSC_1020
Ma: Vapaa päivä on aina kiva, varsinkin maanantaina. 

Ti: Yksi ruotsin demo, jossa oikeastaan vaan pelailtiin bingoo (josta voitin suklaata, jeee) ja kahootia. Demon jälkeen pidettiin meidän "ruotsin tuutorointi" eli mentiin tyttöjen kaa vaihtaan uusimmat juorut ja tällä kertaa tehtiin se ihanassa Wanhan Rauman Kaffebarissa. Ai niin ja varmistui myös, että mulla on kesäksi työpaikka! Tai ainakin alkukesäksi ja paikkana vanha tuttu Olkiluoto. 

Ke: Olin sorvaamassa ja sain tosi paljon aikaiseksi ja muutenkin sorvaukset onnistui hyvin! Jes. Ahkeroinnin jälkeen käytiin muutaman koulukaverin kanssa pizzalla, kun oltiin edellisviikolla voitettu lahjakortti sinne keilaturnauksesta.

To: Koululla tuli vietettyä kokonaiset yhdeksän tuntia, mutta onneksi sen jälkeen pääsi rentoutumaan ja nauramaan poskipäät kipeeksi meiän koulun Speksin ensi-iltaan. Oli huikee!

Pe: Aamusta sain pari syksyltä roikkunutta kurssia purkkiin (ihanaa, mahtavaa) ja iltapäivällä lähdettiin viikonlopun viettoon kohti Vesilahtea. Siellä pääsin lenkille testaamaan mun ihania uusia kenkiä, jotka Äiti oli käynyt mulle aiemmin hakemassa sekä hengaamaan Äitin kanssa Amazing Racea ja Sohviksia katsellen. 

La: Aamulla nautittiin Viljamin siskon luona ihana brunssi ja illalla vietettiin pikkusiskon kanssa spessuaikaa, kun lähdettiin Lahteen katsomaan siskon lempparia eli Apulantaa. Oli kyl kova keikka!

Su: Sunnuntai ei kyllä lukeudu viikon parhaimpiin päiviin, sillä se meni enemmänkin väsyneissä ja ärtyisissä fiiliksissä. Sunnuntai on mulle usein sellanen masistelupäivä ja niin nytkin sattui olemaan. Aloin esimerkiksi itkeä, kun huomasin, että yksi plussaseteli oli mennyt vanhaksi... On se rankkaa. Mut löytyi sunnuntaista onneksi kuitenkin elämän pienien ilojen pyhä kolminaisuus eli suklaa, sauna ja sohva. 

Viime viikko oli kyllä erityisen hyvä viikko! 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3