tiistai 18. huhtikuuta 2017

Rentouttava pääsiäinen

DSC_1088
Mulla on takana todella mukava ja rentouttava pääsiäisloma. Seuraava loma koittaakin sitten todennäköisesti elokuussa, joten nyt oli ihanaa ottaa pieni irtiotto ennen töiden alkua ja viimeisten koulutöiden valmiiksi puristamista. Lomalla oli paljon ohjelmaa, mutta niin että kerkesi myös ottaa iisisti ja hengähtää. Mun pääsiäinen näytti tältä:

DSC_1111 DSC_1109
Perjantai: Torstai-iltana ajeltiin Raumalta Äitin luo yöksi ja aamuksi olikin herätys, sillä loma aloitettiin puuhommilla. Ajeltiin siis Viljamin äidin ja hänen miesystävänsä mökille tekemään hommia ja siinä menikin melkein koko päivä, sillä yhteensä yhdeksän tuntia huhkittiin. Toki tähän yhdeksään tuntiin sisältyi myös ruoka- ja kahvitauot, mutta tuli niitä hommiakin aika kiitettävästi tehtyä. Katja oli loihtinut todella hyvät pöperöt meille ja pääsin muun muassa nauttimaan lohesta, josta olin sattumalta juuri haaveillut edellisenä päivänä. Illalla tulikin pysyttyä visusti viltin alla sohvalla herkkujen kera, väsymys meinaan painoi aikalailla! 

DSC_1117 DSC_1120
Lauantai: Aamupäivästä poikettiin nopeasti Ideaparkissa, mutta siellä ei montaa tovia viihdytty ihmispaljouden takia. Päiväksi ja illaksi suunnattiin Tampereelle viettämään kaveriporukan kanssa aikaa ja myös lauantaina saatiin syödä oikein hyvin. Jälkkäriksi Laura oli väsännyt vielä Kinder-juustokakun, joka makeudellaan teki meistä voiton niin, ettei kellään juuri makea maistunut enää loppuiltana :-D Illalla ei mitään sen kummempia tehty, kunhan hengattiin ja juteltiin. Itse en paljon puolta yötä pidempään jaksanut sinnitellä hereillä vaan olinkin ensimmäisenä unessa :-D

DSC_1084 DSC_1081
Sunnuntai: Sunnuntailta ei tullut otettua kuvia, joten korvatkoon nämä virpomisoksat nyt ne. Kavereiden luota lähdettiin aamupäivästä Viljamin siskon luo syömään ja viettämään aikaa, kunnes iltapäivästä oli Viljamin serkun 7v. synttärit. Sunnuntaikin kului siis mukavissa merkeissä ja päivän päätteeksi palattiin mun Äitin luo ja käytiin vielä lenkillä ja saunassa. 

DSC_1127 DSC_1132
Maanantai: Oli aika pistää auto kesäkuntoon, joten aamusta vaihdettiin kesäkumit alle, siivottiin auto sisältä ja pyydettiin vielä mun pikkuveljeä pesaseen auto ulkopuolelta. Joni kuuluu VPK:hon, joten pesu kävi helposti paloaseman painepesurilla. Autopuunailujen jälkeen vaihdettiin vähän vaatetusta ja lähdettiin Ideaparkiin. Käytiin syömässä meidän vakkaripaikassa ja vaikka jono oli aikamoinen, niin kyllä ruoka oli odottamisen arvoista, nam! Syömisen jälkeen siirryttiin keskusaukiolle satojen alle 12-vuotiaiden sekaan kuuntelemaan Sannin ilmaiskeikkaa ja ihan jees keikka oli vaikka meininki oli hiukan eri kuin niin sanotusti aikuisten keikoilla. Kyllä niistä mukuloista vaan lähtee ääntä (ja nimenomaan sellasta kimeetä kirkunaa) ja kyllähän se vähän on koomista, kun muksut laulaa ihan täysiä kaikki "Että mitähän vittua", "Vahinko" ja "Tahdon rakastella sinua" kokonaan ulkoa :-D Hyvä meininki oli kyllä!

DSC_1097
Nyt ollaan palattu takaisin Raumalle ja hiukan tässä ois koulujuttuja ennen taas seuraavaa viikonloppua. Ens maanantaina alkaakin tosiaan jo kesätyöt, mikä on ahdistanu mua ihan hirveesti, mutta jotenkin tänään kotimatkalla mun olo helpottu. Tällä hetkellä mulla on jotenkin ihan jees olo mennä töihin ens viikolla, en tiä oonko stressannu sitä niin paljon etukäteen et enää ei jaksa. No mut pääasia, ettei ärsytä enää niin paljon. 

Miten teillä meni pääsiäisen pyhät? :-)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kaikista kommenteista ! <3